diumenge, 18 de novembre del 2012

Planeta Visual

Des del “Centro Aragonés de Tecnologías para la Educación (CATEDU)",  


ací teniu un recurs per a treballar amb alumnes amb TEA basat en l’inventari IDEA de Angel Rivière. El seu nom és Planeta Visual i en paraules dels seus autors “pretén ser un recurs de recolzament en la planificació de la intervenció educativa en autisme. El seu objectiu és guiar la planificació de la intervenció psicoeducativa en les dimensions nuclears de l’espectre autista, facilitant la formació d’objectius, la selecció de continguts i estratègies metodològiques. Per altra banda, ofereix un banc de recursos (d’elaboració pròpia, comercials i documentals) estructurats per àrees i nivells.”

Este projecte va nèixer d’un procés d’investigació-acció d’un grup de professionals, la pràctica dels quals ha estat vinculada als TEAs. En l’actualitat desenvolupen la seua tasca professional en el CEE Jean Piaget de Zaragoza.


2 comentaris:

  1. Hei moltes gràcies per compartir aquesta informació! No ho coneixia i m'anirà molt bé perquè tenc un alumne amb TEA i segur que trobo noves estratègies! Gràcies de nou! Ah! I ho compartiré també al meu blog!
    Saltuacions!

    ResponElimina
  2. Hola Sonia!!
    Ens alegra molt que et resulti útil aquest recurs...la veritat és que està molt bé...
    Fins la propera...

    ResponElimina

Entrades relacionades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...