dilluns, 8 de setembre del 2014

Conte: La balladoreta

Hui us presente una entrada escrita per la col·laboradora del bloc i amiga, Mariló Sanz Mora. Ací la teniu:

"EL CONTE DE LA BALLADORETA de Mariló Sanz. 

La balladoreta és un conte de tradició oral, editat per Caixaontinyent en la col·lecció Cadireta de boga, és una història recuperada de la memòria dels avantpassats, un conte que fa molt de temps ja es contava a la vora de la llar. I per això comença dient:
És important recuperar els nostres valors i el nostre patrimoni cultural, és important posar per escrit eixa saviesa dels nostres majors que han viscut tantes coses en temps tan diferents a l’actual i saben tant. És important per no oblidar-la.

La Balladoreta, com la resta de contes de la col·lecció, agraden molt als menuts, és per això que decidirem fer un muntatge audiovisual per a donar vida a eixa entranyable balladoreta de paper que es passa el dia ballant i trencant coses.
I aixi ho férem entre Silvia del Carmen Belda i jo, sense tecnològica adequada i sense ser professionals, però posant moltes hores de treball i molt d’entusiasme. Esperem us agrade."



CONTE: La balladoreta
MUNTATGE AUDIOVISUAL: Silvia del Carmen Belda
NARRADORA: l’autora Mariló Sanz.



Gràcies a Mariló i a Silvia per aquest muntatge tant bonic...

4 comentaris:

  1. El muntatge no és de professionals ni teniem a l'abast tècnica adequada, així que demanem disculpes per les deficiències derivades. Així i tot el conte agrada. Esperem us agrade a tots vosaltres també...Els xiquets i xiquetes s'ho passen d'allò més bé cantant el XACARRAC XACARRAC i fent el gest de BATECULLLL QUE TE CRIO....http://racoviatgermarilo.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  2. El conte és preciós Mariló i el muntatge està genial...gràcies per compartir-lo al bloc

    ResponElimina
  3. gracias por el cuento. un besito y feliz principio de curso.

    ResponElimina

Entrades relacionades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...