dimarts, 2 de setembre del 2014

Joc de lletres

Hui volem presenter-vos un joc molt fàcil de jugar. Es tracta d’una adaptació del Scattergories, un joc de taula que s’ha comercialitzat. Este joc també és conegut com Tutti Frutti.

Per poder jugar necessitem paper i llapis. No hi ha un número definit de jugadors: podeu jugar amb els vostres fiils a casa o amb els vostres alumnes a classe. Un jugador dirà una lletra en veu alta i tothom haurà de pensar paraules que comencen per ixa lletra de les distintes categories que tinguen escrites al paper. 
En l’exemple que donem, les categories són: nom propi, objecte, animal, menjar i ciutat.

Podeu utilitzar la plantilla que us deixem o fer que els xiquets la facen en una llibreta o un paper: simplement faran una taula i escriuran les categories que acorden els participants. Exemples de categories: color, planta, fruita, mobles, flors, marca, etc.

El primer participant que acabe dirà: “ja està” o una pauta similar. En veu alta, ha de dir totes les paraules que ha escrit i serà l’hora de puntuar. Si la paraula que diu, no l’ha repetida un altre jugador, es puntuarà com a 10 punts. Si està repetida, seran 5 punts.

Un joc fàcil i molt divertit...voleu provar??

Cliqueu sobre cada imatge per obtindre la plantilla que voleu. Està en valencià i en castellà.


  • Joc de lletres en valencià:


  • Joc de lletres en castellà:

  • Altres alternatives al joc:









2 comentaris:

  1. jajaj, nosotros jugamos en casa a este juego y le llamamos stop. Es divertidísimo para hacer con amigos-as o los fines de semana.
    Gracias, guapa, un besote.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Blanca...es un juego fàcil, divertido y barato, je, je,..con un làpiz y un papel lo tenemos...que tengas un buen inicio de curso...besos

      Elimina

Entrades relacionades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...