diumenge, 12 d’octubre del 2014

Trobada Acción Magistral 2014

Un any més hem fet la maleta i ens hem anat a Madrid, a la trobada que organitza:


Dóna gust  anar-hi perquè ens trobem educadors que busquem la mateixa finalitat, una educació en valors, una educació que mire la persona més enllà dels continguts. I és un plaer perquè es una oportunitat de compartir idees, experiències i preocupacions. Tothom parla, tothom té la paraula, a tothom se l’escolta. 

Nosaltres a més a més al llarg del curs hem treballat en xarxa sobre el tema de l’assemblea escolar i hem contat la nostra experiència, hem explicat tots els avantatges que té implantar l’assemblea en classe de manera sistemàtica i com és d’important crear un espai propi per a  l’alumnat per educar emocionalment l’alumne i treballar el respecte així com la resolució de conflictes, espai per a que parle i opine, per a que decideisca, en definitiva un temps dins l’horari escolar establert i setmanal per escoltar i  ser escoltat. En Primària està l’inconvenient que no hi ha cap hora buida per poder fer-la però s’hi pot fer durant el treball de llengua, donat que l’expressió oral és altra dels objectius a treballar.

A continuació us deixem el vídeo que han preparat des de l'organització d'Acción Magistral en el que resumeixen molt bé el que va ser la trobada. Gràcies!!


I també volem compartir amb vosaltres algunes de les fotos que hem fet. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrades relacionades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...