diumenge, 18 de desembre del 2016

Lectoescriptura amb pinces

Els que seguiu el bloc, ja coneixeu el material d'elaboració pròpia que tenim per treballar la lectoescriptura, procés molt important  en el que cada xiquet presenta un ritme diferent a l’hora d’assolir-la. 

Hem fet una ampliació del nostre material anomenat: “lectoescriptura amb pinces”. Abans sols hi podíeu trobar vocabulari d'animals, i ara en trobareu de diversos objectes en els que treballarem totes les grafies. 

Els materials que necessitarem són:

  • Les fitxes que adjuntem a continuació on hi trobem pictogrames d'objectes    d’ARASAAC i els seus noms escrits en lletra de pal. 
  • Pinces (de la roba) a les que hem posat les lletres del abecedari. 
Els xiquets agafaran una fitxa i hauran de buscar les pinces que tinguen les lletres corresponents per a confegir el nom de la imatge que han triat. 

Per als que estan en un nivell lectoescriptor més avançat, hem fet les fitxes sols amb el dibuix, i els espais de les lletres en blanc, per a que puguen pensar quines lletres hi aniran. 

Presentem el recurs en valencià i en castellà. Si cliqueu sobre les imatges següents podreu accedir-hi.
  • Lectoescriptura amb pinces en VALENCIÀ:


  •  Lectoescriptura amb pinces en CASTELLÀ:


Si cliqueu sobre la següent imatge podreu accedir al material publicat en la pàgina d’ARASAAC. Des d’  ací els donem gràcies per compartir els seus pictogrames.


Esta és una idea basada en una que vam vore fa temps al bloc “Hoy en clase…” i que ens va agradar molt. Si cliqueu sobre la imatge podreu vore el joc que ens ensenyaven.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrades relacionades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...