dijous, 7 de juny del 2012

Juguem a multiplicar: Joc de memòria

Una vegada heu començat a estudiar les taules de multiplicar amb les plantilles que vam presentar l’altre dia, continuem el projecte “JUGUEM A MULTIPLICAR", amb el segon exercici. Es tracta d’un Joc de memòria per a practicar les taules de multiplicar. Com podreu vore, en cada cartonet, hi ha un quadrat en blanc on podem posar aspectes motivadors :
  • les fotos dels alumnes. 
  • dibuixos animats que els agraden. 
Es posarà el mateix dibuix o foto en cada parella de cartes. Nosaltres deixem la plantilla en blanc per a que cadascú pose el que més li agrade. 
Ací teniu un exemple amb imatges estretes de  http://thecreativefinder.com  on les imatges que trobem són lliures. Si cliqueu sobre la imatge podreu descarregar les targetes per imprimir-les i començar a jugar. 




 Les REGLES del joc són les següents:

  1. Es barregen les cartes i les posem boca avall damunt la taula.
  2. Per torns, un jugador girarà dos cartes i si coincideix el producte que està amb una de les cartes (“3X2”) amb el resultat que estarà en l’altra carta (“6”), se les quedarà.
  3. Es poden fer dos modalitats: una per a les primeres partides on cada jugador només pot destapar una parella i passa el torn encara que haja fet una parella. L’altra modalitat serà quan la persona que destapa una parella pot seguir destapant fins que s’equivoque.
  4. Guanya el jugador que haja aconseguit més parelles. 
 Ací teniu les plantilles per començar a jugar. 

2 comentaris:

  1. OOh m'encanta!! Molt bona idea!!! Muaks!

    ResponElimina
  2. Gràcies Sonia...si vols en este enllaç estan tots els jocs que hem fet per a les taules de multiplicar....
    http://lacasetaeliastormo.blogspot.com.es/2013/02/glog-juguem-multiplicar.html
    Besets

    ResponElimina

Entrades relacionades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...