dijous, 31 de gener del 2013

Arbre de la lectura: Arbre de Pau


A l’entrada del col·legi (Elias Tormo d’Albaida) tenim un arbre. Però no és un arbre qualsevol, és un arbre al qual li donen vida cada dia els xiquets que omplin les seues branques de color. I és que el marró de les branques està cada dia més tapat per les fulles. Són fulles que signifiquen lectura i també signifiquen il·lusió i plaer, signifiquen descobriment de noves vides entre les fulles dels llibres i llocs diferents, i el que és més important: suposen divertiment.


Les normes  a seguir en l’Arbre de la Lectura són simples, tots, mestres i alumnes les saben. Els xiquets i xiquets lligen el que volen i on volen, després omplin una fulla amb una ressenya que explica un poc el conte i l’ensenyen al mestre que la penja a l’arbre particular de la classe. Quan hi ha cinc fulles, la classe té dret a traure’n una a l’arbre de la lectura col·lectiu.


Però durant la setmana de la PAU, hem incorporat una novetat. L’arbre ha acollit uns inquilins nous que han volgut escodrinyar quines classes són les que lligen. Els inquilins que han arribat en el dia de la celebració i tenen intenció de quedar-se són uns coloms pintats de colors que han donat peu a mestres i alumnes, entre altres activitats, a pensar-hi sobre el tema.
La Pau no és cosa d’un dia ni d’una setmana, per això hi estaran els coloms, per recordar-ho.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrades relacionades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...