dissabte, 5 de maig de 2012

Conte: Cuentos del mundo 2 los pueblos construyen la Paz

Des de la pàgina web de la Junta d'Andalucia, hem trobat un llibre de contes.El llibre té per títol: "Cuentos del mundo 2, los pueblos construyen la Paz."
Es tracta de  contes curts amb unes reflexions i activitats de comprensió lectora posteriors per treballar amb els alumnes. Va dirigit als alumnes de secundaria, però pensem que el recurs es pot utilitzar  per als nostres alumnes de 3r cicle. 
Hi trobareu: contes xinesos, contes orientals, contes de Perú, llegendes de Guatemala, contes sufi, contes del Marroc, contes sense origen determinat i contes actuals. Cliqueu sobre la imatge per poder gaudir d'ells.Els autors del projecte són: Araceli Míguez Salas, Concepción Jimenez Cantizano, José Ignacio Vega García, Juan Antonio Vega García, Pili Martín i Rosa María Ruíz amb les Il·lustracions  de Juan Bueso Lázaro.
Està promogut pel “Movimiento por la Paz, el Desarme y la Libertad en Andalucía MPDL-A” i pretenen fomentar l’interès dels alumnes de conèixer altres mons i altres cultures, afavorint així la convivència intercultural.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrades relacionades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...