diumenge, 13 de maig del 2012

Programes de la tele: TRES 14

La tele pot educar, però s’ha de seleccionar per a que l’educació siga bona. Hi ha molts programes que divulguen informació interessant que ens aporten coneixements que en algun moment ens poden servir i que estan tractats de manera rigorosa i científica sense deixar de ser divertit. És el cas dels programes tres14 que setmanalment fan en la 2, que a més tracten els temes de manera molt assequible, amb llenguatge clar i dinàmic.
Actualment podem anar a “la tele a la carta” que cada cadena posa a disposició de tothom per rescatar els programes ja emesos. Nosaltres hem fet una selecció dels que tracten sobre educació, llenguatge o comportament infantil-juvenil.
Concretament hui comencem amb un programa sobre llenguatge, mireu-lo fins el final, acaba amb recomanacions de lectures i pàgines web especifiques.
Des del punt de vista tecnològic l’enginyer Jose Adrian Rodriguez , la traductora Meli Werring i l’informàtic Marsal Gavalda s’entossudissin en que les màquines entenguen i parlen millor el nostre llenguatge. Altres com el neuròleg Jordi Peña i el psicòleg Albert Costa tracten d’entendre els mecanismes de la parla al nostre cervell. Tres 14descobreix amb ells alguns enigmes dels llenguatge. Arribarem a xerrar amb un ordinador? Que seríem sense llenguatge? Existeix el llenguatge universal? Cliqueu sobre la imatge per poder accedir al vídeo del programa.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrades relacionades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...