dijous, 31 de maig del 2012

Treballar els hàbits 4: Mocar-se

El quart hàbit que anem a explicar-vos per a treballar a casa és un que també fem cada dia: Mocar-se. L’objectiu és que els nostres fills i filles, des de ben xicotets, tinguen un bon hàbit d’higiene i s’acostumen a mocar-se adequadament, utilitzant mocadors.

Mitjançant una plantilla de dibuixos com els de l'exemple, els nostres fills ens explicaran les passes que s’han de seguir per mocar-se. És convenient que els deixem explicar-ho a ells, per assegurar-se que ho han entés.



Una vegada explicat, es posaran en pràctica els coneixements adquirits. Al acabar el dia, els nostres fills i filles tindran un full de registre en el que, amb l’ajuda i la supervisió dels pares i mares, anotaran si han aconseguit fer correctament l’hàbit que estan treballant, en aquest cas, mocar-se. Podran pintar una caixa de mocadors cada vegada que segueixen totes les passes dels dibuixos de dalt. Ho han de fer sense ajuda.




Mocar-se

View more presentations from egmontinyent.
Les activitats estan basades en una idea dels quaderns “Acción tutorial en Educación Infantil paso a paso” de Mª José Marrodán Gironés. Ed. Icce i adaptades en el llibre "Activitats de tutoria per a les famílies” del CEIP Puig d’en Valls (Eivissa), on els dibuixos són de Toni Marí Marí “Tirurit” (Eivissa) i la coordinadora és Elena Garcia Morell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrades relacionades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...