dilluns, 11 de juny del 2012

Juguem a multiplicar: Practiquem amb el cuc.

Per a poder jugar molt bé amb els jocs del projecte “Juguem a multiplicar”, hem de practicar molt les taules. A més de fer-ho amb els jocs d’ordinador o amb els jocs de taula proposats fins ara, també és convenient utilitzar el llapis i el paper. Per això, hui volem deixar-vos unes fitxes per anar practicant. 

Es tracta d’un divertit cuc que ens ensenyarà a multiplicar !!! 

  • Primer heu d’omplir els buits del cuc depenent de la taula que estigues practicant : si és la taula del dos, comptaràs de 2 en dos, si és la taula del tres, comptaràs de tres en tres…i així amb totes. Fixa’t bé que el primer número que col•loques serà el de la taula que estigues practicant.
  • En segon lloc, sols heu de completar les multiplicacions. ..i estudiar-les!! 

Ací teniu uns exemples per vore com es fa…és molt fácil, t’animes??? Si cliqueu sobre la imatge accedireu directament al material.




View more documents from egmontinyent.

  • Estudiar les taules de multiplicarI ací teniu una altra plantilla per a practicar i repassar les taules de multiplicar. Sols heu d'omplir tots els quadres seguint l'ordre que vulgau...Si cliqueu sobre la següent imatge, accedireu directament a la descàrrega:


View more documents from egmontinyent.



  • Practicar les taules de multiplicar amb puntetsI per últim, unes fitxes per treballar les taules de multiplicar amb els alumnes amb algun tipus de necessitat educativa. La presència de puntets, els facilitarà el seu aprenentatge, ja que, al principi, podran comptar-los. Un recurs més per a treballar les taules. Si cliqueu sobre la següent imatge, accedireu directament a la descàrrega:


View more documents from egmontinyent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrades relacionades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...