dijous, 3 de maig del 2012

Educació i les TIC 2.0

Hui estem d’enhorabona, gràcies a este bloc. Si cliqueu sobre la imatge, podreu visitar-lo.


        
En paraules del seu autor:
Educació i les TIC 2.0 és un espai creat amb la finalitat d'englobar i classificar blocs educatius. Es tracta, doncs, de donar a conèixer espais que ens poden ser útils a l'hora de realitzar la nostra tasca educativa o bé d'ampliar i refermar els nostres coneixements educatius.
Aquest espai presentarà classificats en categories el TOP10 dels millors blocs educatius. Els continguts es renovaran cada tres mesos (trimestralment)...”

Nosaltres hem tingut la sort de formar part del TOP10 en la categoria ESPECIALTIC. Si cliqueu sobre la foto del bloc, podreu accedir a la informació i donar la vostra opinió, si voleu.


De nou, moltes gràcies a Joel que és l’encarregat d’esta iniciativa tan bona per donar difusió als blocs educatius i la feina que fa molta gent amb la intenció d’intercanviar informació i recursos. A més, estem especialment contentes per poder compartir esta llista de TOP10 amb blocs que nosaltres seguim, com són: Es Racó des PT o El sonido de la hierba al crecer, entre altres.

2 comentaris:

  1. Moltes gràcies per compartir aquesta publicació. Felicitar-vos un altre cop pel meravellós treball que ens proporcioneu. No deixeu de treballar que ho feu molt bé. Enhorabona!

    Salutacions. Si voleu podeu visitar el meu bloc Educació i les TIC, potser hi trobeu continguts interessants.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Clar que visitarem el teu bloc, i segur que hi trobarem moltes coses interessants...

      Elimina

Entrades relacionades

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...